Svartvann i Bærum

Båten ligger på nordsiden av vannet ved en flott rasteplass hvor det er mulighet for å sette opp telt.

  • Innlandsfiske
  • Teltplass i nærheten

Om stedet

"1 nøkkel - 100 båter" er Norges Jeger- og Fiskerforbunds nye medlemsfordel. Alle medlemmer av NJFF får tilgang til 100 båter rundt om i landet. Noen er plassert på sjøen, andre på fjellet eller i innlandet. Medlemmer bestiller enkelt sin egen båtnøkkel i njffbutikken.no. Nøkkelen passer til alle båtene. Når du skal bruke en båt, booker du den enkelt på disse nettsidene! Båtene er laget i aluminium og tåler en støyt. De er solide og lette. Med sin vekt på kun 78 kilo, skal det være mulig å håndtere dem for en person. Båtene er 14 fot og modellen heter Viking 440. Alle båtene er gratis å bruke for medlemmer, og vi håper folk viser både båtvett og folkevett når de benytter seg av dette felles gode. God tur!

Overnatting

DNT har hytte på andre siden (sørsiden) av Svartvann som er mulig å leie.

Fiske

Personer over 18 år må ha fiskekort for å fiske i Svartvann. Fiskekortet kjøpes gjennom Oslomarka Fiskeadministrasjon (OFA). Det ble satt ut ca 300 ørret i 2015/2016 av varierende størrelse. Ellers finnes det dvergmalle og mort i vannet.

Ansvarlig

Bærum JFF

Se regler for bruk av båten

Lokasjon

Denne båten ligger i Bærum

Medlemsfordeler

I tillegg til at du er medeier i snart 200 båter er det mange andre fordeler ved å være medlem i Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Bli medlem her!